Stap nu over op VoIP

KPN stopt met ISDN

2017

KPN heeft officieel aangegeven op 1 september 2019 te stoppen met het aanbieden van enkelvoudige en meervoudige ISDN 1/2 en meervoudige PSTN. Hierdoor zal vanaf 1 september uw telefonie, alarm en/of fax niet meer functioneren indien u gebruikt maakt van ISDN lijnen.

 

ISDN gaat weg

ISDN is een analoge dienst en wordt daarom uitgefaseerd. VoIP oftewel bellen via het internet is de oplossing voor de nabije toekomst. Een internet lijn heeft iedereen al, met VoIP gebruik je deze ook voor telefonie. Indien u nog gebruik maakt van ISDN lijnen is het verstandig om op tijd uit te zoeken wat voor u de beste oplossing is.

Overstappen op VoIP

Mogelijk kan de telefooncentrale van ISDN naar VoIP worden omgebouwd. Of kan de centrale helemaal weg door overstappen op cloud diensten. In ieder geval is het niet meer nodig om grote investeringen te doen in dure nieuwe centrales.

Wat is VoIP

VoIP telefonie staat voor Voice over IP, oftewel: bellen via het internet. Heel simpel eigenlijk: je hebt al een internetverbinding en deze gebruik je met VoIP ook voor je telefonie. Je hebt met VOIP geen fysieke centrale meer nodig. Deze staat namelijk in het internet en daar kun jij zelf de telefonie instellen. Telefoontoestellen sluit je met een kabel aan op het internet en registreren zich automatisch op jouw online centrale. Dat kan overal, zolang er maar een internetverbinding is.

hetnieuwetelefoneren.nl

GuestCompass werkt samen met hetnieuwetelefoneren.nl om hotels, campings en bungalowparken te adviseren over de beste VoIP oplossingen. Bijvoorbeeld een cloud oplossing, waardoor geen centrale nodig is, of een aanpassing aan de huidige centrale.

Call to action

De sluitplaat kan jullie ‘call to action’ naar de gast worden, of een teken van dankbaarheid voor het invullen van de feedback, bijvoorbeeld korting op een canal tour, die ze uiteraard bij jullie bestellen.

We hebben een aantal sluitplaten voorbereid, die zijn aan te passen naar uw smaak. Om ze te zien, klik de button.

GuestCompass biedt ook de VoIP hotel-telefoon module aan. Hiermee kunnen gasten zonder kosten direct bellen binnen en zelfs buiten het hotel.

GERELATEERD NIEUWS


Dynamic feedback module

Dynamic feedback module

Krijg feedback van uw gasten terwijl ze nog bij u zijn. Are you unhappy, tell us, are you happy, tell it to the world!

QR code gebruiken

QR code gebruiken

Activeer de GuestCompass met een QR code en verminder het papiergebruik in het hotel. De camera van de telefoon kan de QR codes scannen. Probeer het zelf!

30 jaar online

30 jaar online

Wat betekent dit voor de toekomst van hospitality? Hoe is het vakantie en reisgedrag beïnvloed door internet? Wat is de consequentie als je niets doet? In welke ...