Koester de gastrelatie

Voor hotels

Een memorabele hotelovernachting bestaat uit méér dan vier muren en een bed. Persoonlijke aandacht en contact tillen de gastbeleving pas echt naar een hoger niveau. 

GuestCompass is hét communicatieplatform tussen jou en je gasten, en daarmee het portaal naar een warmere en exclusieve gastrelatie. En dankzij onze volledig geïntegreerde keyless entry-feature bespaar je tijd, geld en mankracht.

Vraag demo aan
52.000
dagelijkse gebruikers
25.000
dagelijkse deuropeningen
10
Landen

Voordelen

Ontdek de voordelen van GuestCompass voor hotels.

Maak écht contact

Bouw weer een band op met je gasten, via ons digitale communicatieplatform. Maak online persoonlijk door het delen van jullie verhaal en natuurlijk is er informatie over het hotel, de kamer, omgeving, promoties, activiteiten en aanbiedingen. Dankzij GuestCompass ben je altijd dichtbij.

Mobiele toegang

Toegang tot de kamer zónder fysieke sleutel: dankzij keyless entry kunnen gasten naar binnen met alleen hun telefoon. That’s it. Makkelijk, snel en handig – voor hen, maar óók voor jou. In- en uitchecken? Dankzij geautomatiseerde sleuteluitgifte en -inname is dat geen issue meer. Zonder app download!

Meer over mobiele toegang

Naadloze gebruikerservaring

De meeste hotels gebruiken veel verschillende software: voor bestellingen, reserveringen, vragen en verzoeken. Met GuestCompass breng je al deze kanalen samen, zodat de gast een consistente gebruikerservaring heeft. Wissel je van softwarepartner? Dat is in een handomdraai aangepast.

Bouw je brand

GuestCompass ontwerpt de app geheel in jouw huisstijl. Kleuren, lettertypes, talen en tone of voice: jij hebt de regie. Zo wordt je merk weer leidend in de customer journey, in plaats van verscholen te zitten achter een online bemiddelaar. Resultaat: direct contact, meer sales, directe boekingen.

Wat onze klanten zeggen

Specifieke wensen die ik had omtrent de lay-out werden zonder problemen geïmplementeerd. Zo heb je gewoon echt je ‘eigen app’ als hotel, zonder dat de gast daar een fysieke app voor hoeft te downloaden.

Juliette Hilders - Van der Valk Hotel Sassenheim
Marketing -en communicatie manager

Dankzij GuestCompass beheren onze contractpartijen nu zelf de toegang van hun monteurs tot de technische ruimten. Er is altijd toegang en er zijn nooit meer sleutels kwijt. Dat bespaart veel tijd en geld en levert een enorm gemak!

Jeroen Rous - Lieven de Key, Amsterdam
Programmamanager Innovatie

Shifting from physical keys, tags or tokens to mobile phone access is a significant undertaking. GuestCompass supported us at every step, understanding it is not just about technology but also about people.

Sunniva Roux - Anker STI, Oslo
Housing Director

Specs en features

Webapplicatie

Geen app! Gasten gebruiken GuestCompass in de browser op hun telefoon, tablet of laptop. Je geeft ze toegang via PMS koppeling, wifi of een QR-code – zelfs al enkele dagen vóór aankomst. Zo neem je gasten al vóór het begin van hun verblijf mee in je verhaal.

Integraties

GuestCompass integreert met bestaande systemen. Bijvoorbeeld met een PMS, kassasysteem, reservering -of roomservice tool. We bespreken graag de opties.

Meertalig

Gasten uit Hamburg, Bordeaux en Dublin? Geen probleem: GuestCompass biedt een meertalige online omgeving én automatische vertaalfunctie. Ideaal voor de gastervaring.

Valk groningen zuiderbroek
Twenty eight
Mr jigs
Snouck loosen
Pincoffs
Dormio niewvliet bad

Zelf finetunen

We maken de app op maat voor jouw organisatie op basis van jullie input en keuzes. Daarna pas je alle informatie en content makkelijk zelf aan. En nee, daar hoef je geen programmeur voor te zijn: iedereen kan er mee uit de voeten. Zo gefikst. Natuurlijk blijven wij in de buurt voor support.

Zo geleerd

GuestCompass werkt zonder ingewikkeld navigatiemenu. De grote, duidelijke knoppen maken de (web)app voor jullie gast makkelijk in gebruik, vanaf de eerste keer. Op alle devices. 

Doorlopende ondersteuning

Even niet duidelijk hoe je dat ene tekstvak aanpast, of waarom er niet de juiste foto bij het bericht van vandaag staat? Eén mail of belletje en we helpen je verder.

Prijs & Pakketten 2024

Functionaliteit
Feedback only
€39 p.m. €100 setup
Compact
€79 p.m. €995 setup
Premium
€139 p.m. €1.495 setup
Multi property
Op aanvraag
1. Feedback check_circle check_circle check_circle
2. Tekst editor   check_circle check_circle
3. Foto slider   check_circle check_circle
4. Het weer   check_circle check_circle
5. Pagina's   check_circle check_circle
6. Notities     check_circle
7. Tripadvisor api     check_circle
8. Formulieren     check_circle
9. Integraties     check_circle
10. Youtube     check_circle
11. AI module i.o.      
12. PMS koppeling* check_circle    
Mobiele toegang - optioneel      
  Meer info Meer info Meer info Meer info

*De PMS koppeling is inclusief voor het eerste pakket. Bij de overige twee pakketten is het optioneel. Toegang via de mobiele telefoon is voor alle pakketten mogelijk. Prijzen zijn voor locaties tot 100 kamers.

Neem contact op

Bel René

Bel René

Bel +(0)85 - 2100 999

sales@guestcompass.nl

Naamloos 105

Of laat ons contact opnemen

Wat staat bij jullie op de prioriteitenlijst; is het meer contact, mobiele toegang of minder email en papier?

Een selectie van klanten in de hotelbranche

GuestCompass