Chat Integratie

Met onze floating button is je chat door de hele web app beschikbaar, de gast kan zondirect Whatsappen met de receptie zonder downloads.

Standaard functie v.a.

Onze floating button staat prominent op je scherm, door de hele web app. Als je meerdere links wilt toevoegen maken we de ze button uitklapbaar. 

Wat is het???

Een Floating button is een knop die overal, op alle pagina’s van de web app, meegaat. Hij staat op een vaste plek (meestal rechts onderin) op je scherm ‘boven’ de rest van de web app. Hij zweeft er als ware overheen, vandaar floating

De floating button is dus altijd en overal aanwezig in de web app.

Zo kan je dus ideaal verwijzen naar bepaalde diensten / pagina’s die altijd belangrijk zijn. Zoals bv;

  • Chat via Whatsapp / Messenger, direct zonder dat de gebruiker iets hoeft te installeren
  • Link naar jullie Facebook en / of Instagram account
  • Link naar een eigen GuestCompass pagina, bijvoorbeeld waar de Covid checklist staat, of naar de reservering van het restaurant
  • Een popup geven zodat de gast de web app makkelijk op zijn telefoons’ homescreen zet en de digitale sleutels snel voorhanden heeft.

Als je meer dan 1 verwijzing wil toevoegen, dan maken we de floating button uitklapbaar. Je kan de floating button niet zelf toevoegen, dat doen wij voor je. Ook voor aanpassingen moet je bij ons zijn. Je kan het formulier hieronder gebruiken.

 

 

Ons advies

We kunnen maximaal 3 knoppen toevoegen aan de uitklapbare floating button. Als je een chat functie toevoegt, houd dan rekening met je huidige teksten, verwijs dan ook naar die chat. Wel zo makkelijk!

Chat intergratie aanvragen


    Wat kunnen wij voor u betekenen?

    Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op. Gelijk antwoord? Bel dan direct met 085-2100 999 of gebruik de chat functie rechts onderin.