Adobe Stock 266691269 1920

Always Welcome

Iedereen wordt gewaardeerd als gast

‘Bij het woord ‘gast’ denk je misschien aan een hotel of restaurant. Maar iemand die een woning huurt of een monteur die in een technische ruimte moet zijn, is ook te gast. 

Neem contact op

Huurders, cliënten, onderaannemers of monteurs: dankzij GuestCompass geef je iedereen een warm welkom. We geven je de grip op de relatie met je gasten terug, doordat je weer écht contact met ze kunt maken.

'Maar laten we ze eerst zo slim mogelijk binnenlaten!’

Binnenlaten

Geef iedereen toegang die naar binnen moet en mag. Slim, gebruiksvriendelijk en veilig. Geen gedoe meer met (moeder)sleutels, pasjes of pincodes. Je hebt alleen je telefoon nodig.

  • Volledig geautomatiseerde sleuteluitgifte en -inname.
  • Toegang delen met buren, familieleden of collega’s? Zo geregeld.
  • Veiligheid is key: geen rondslingerende lopers meer.
Hotek slot opening v3

Contact maken

Dankzij relevante, actuele en persoonlijke communicatie neem je de controle terug over de relatie met je gast. Van logees tot huurders, van chauffeurs tot monteurs. Met GuestCompass maak je contact.

  • De juiste boodschap, op het juiste moment.
  • Een digitaal platform in joúw huisstijl.
  • Intuïtief in gebruik; gasten snappen het meteen.
Contact maken hotel gast

Toegang beheren

Jij bepaalt wie waar naar binnen mag, en wanneer. In ons overzichtelijke dashboard neem je de controle over je toegangspunten terug – én zie je precies wie er komt en gaat.

  • Gedecentraliseerd sleutelsysteem.
  • Aanpasbare rechtenstructuren, dus altijd compliant.
  • Dankzij audittrails weet je altijd wie waar is geweest.
Toegang beheren v3

Modules

Modulaire registratie illustratie v2

Modulaire registratie

Uitleg over het sluit-systeem, een check-list voordat toegang geldig is,  toegang door middel van een enkele code of eerst een set veiligheidsvragen? Allemaal mogelijk met onze briljant gestroomlijnde registratie module. Alles op maat voor de beste ervaring.

Feedback module illustratie v2

Feedback module

Is een ruimte schoon, zijn uw gasten tevreden? Deze informatie is voor iedere organisatie van groot belang voor een succesvolle en efficiente operatie. De feedback module maakt het de gebruiker makkelijk om relevante informatie snel te delen.

PMS connect module illustratie v2

PMS connect module

Door de integratie met het PMS bieden we altijd relevante informatie aan. Ons platform wordt persoonlijk en intelligent, zodat gasten roomservice kunnen bestellen zonder hun naam of kamernummer in te vullen.

Communicatie module illustratie v2

Communicatie module

De mogelijkheden in de communicatiemodule zijn eindeloos, variërend van een digitale kamermap en formulieren tot het uploaden van foto's, reserveringen en integratie met de TripAdvisor API. Deze functionaliteiten kunnen al dan niet gebruikt worden, afhankelijk van de specifieke wensen.

Push berichten inbox illustratie v2

Push berichten + inbox

Pushberichten vormen een krachtig communicatiemiddel om in contact te blijven met jullie gebruikers. Met onze push-inbox kunnen gebruikers gemakkelijk de laatste berichten van de afgelopen 30 dagen bekijken.

Data Analytics illustratie v2

Data & Analytics

Toegangslog, paginabeoordelingen, slotbatterijstatus, gebruikersregistratie en aankomstinformatie zijn essentieel voor een efficiënte organisatie. De gegevens zijn beschikbaar op verschillende rechtenniveaus, afhankelijk van de doelgroep en toepassing.

Ontdek de voordelen
voor jouw branche

We bedienen diverse sectoren zoals hotels, vakantieparken, wooncorporaties, studentenhuisvesters, (kritische) infrastructuur, transport en zorg. Onze oplossing is klant- en sectorspecifiek.

Een selectie van onze klanten

GuestCompass