Ideaal voor vakantieparken & campings

Online
Dichtbij
de gast

Maak online persoonlijk. Gebruik uw eigen GuestCompass om tijdens het verblijf met uw gasten in contact te zijn.  GuestCompass is geen app, dus de gast hoeft niets te downloaden.

online contact met de bezoeker

Wij richten ons op de bezoeker tijdens het verblijf. We zijn een communicatie platform tussen jullie en de bezoeker, met als doel jullie te ontlasten, upsell te creëren terwijl je ook bespaart en de bezoeker meer verblijfsplezier biedt. We zijn de meest complete webapp voor vakantieparken en campings.

GuestCompass is een webapp, dus de bezoeker hoeft niets te downloaden. De webapp is gebruiksvriendelijk voor de bezoeker en voor jou gemakkelijk om bij te houden.

Creëer upsell bij je gast voor en tijdens zijn verblijf

Upsell

Advertenties van jullie specials, met timers om ze te laten zien wanneer ze nodig zijn. 

Bespaar

Met onze bestelformulieren voor verse broodjes en snacks bespaart u een berg papier én tijd met het verzamelen van bestellingen.

Faciliteiten

Een overzicht van alles wat er gebeurt. Gebruik het voor het restaurant, de winkel, broodjes, snackbar, zwembad openingstijden, uitstapjes & evenementen in de buurt etc.

Animatie programma

Met jullie eigen GuestCompass als digitale start van de dag zijn alle gasten altijd up to date. Ze kunnen ook hun activiteiten inboeken.

 

Ontlast de receptie

De bezoeker wordt meer zelfredzaam, waardoor de receptie weer tijd krijg voor een persoonlijk gesprek met de bezoekers.

Geen App - in eigen stijl

GuestCompass is een webapp. Zonder iets te downloaden kan de gast via zijn telefoon, tablet of laptop alles raadplegen. Alles in uw eigen huisstijl.

Koppeling
met een pms

We kunnen met het PMS te koppelen. Om zo upsell emails toe te sturen voor aankomst en toegang te geven naar de mijn omgeving vanuit jullie eigen GuestCompass. 

Mobiele toegang

Via de webapp kunnen de bezoekers (zonder download!) hun eigen deur, de slagboom, en algemene ruimten openen. Geen sleutels of kaartjes meer nodig dus!  

Koppeling
met pms

We kunnen met het PMS te koppelen. Om zo upsell emails toe te sturen voor aankomst en toegang te geven naar de mijn omgeving vanuit jullie eigen GuestCompass.

Mobiele toegang

Via de webapp kunnen de bezoekers (zonder download!) hun eigen deur, de slagboom, en algemene ruimten openen. Geen sleutels of kaartjes meer nodig dus!  

Online gastbeleving
is waardevol

Onze visie is: maak online persoonlijk.

Wat doen we anders

Guestcompass is geen app. Uit onderzoek blijkt dat gasten niet bereid is om een app te downloaden voor een verblijf van 2 á 3 nachten. GuestCompass is daarom rechtstreeks via het internet benaderbaar. Op de camping of zelfs al voor aankomst.  Je hoeft niets te downloaden.

GuestCompass is ook geen merk. Wij faciliteren online contactmomenten die jullie hebben met jullie gasten. Op jullie naam, stijl en merk. Dit is substantieel anders dan overige partijen in de markt, zowel in binnen als buitenland.

Voorbeelden

Iedere GuestCompass bestaat uit losse ‘lego’ steentjes die je zelf kan aanmaken, inrichten en plaatsen. Ook kunnen er timers op. Dus als er maandag markt is dan staat er automatisch op maandag, vandaag is er markt.

Het voordeel

Meer contact met de gast op eigen naam , stijl en merk. Altijd up to date, minder papier verbruik. Minder negatieve recencies, hogere bezetting van de faciliteiten dus meer cross-sell.

Visie: Maak online persoonlijk
In plaats van big data, bots, en standaard lijstjes gebruik online voor echt contact.

Missie: Het eerste online referentiepunt zijn
Het startpunt, eerste aanspreek plek voor de mensen die jullie willen verrassen en verbinden.

  • Branding + 30%
  • MINDER NEGATIEVE REVIEWS
  • MEER CROSS SELL

Wij verwachten niet dat u de kennis heeft van een ict specialist of een webdesigner, nog heeft u de tijd. Daarom is Guestcompass voor iedereen Easy to use.

Van jong tot oud, van sportief tot relaxed, van families tot romantisch tot vriendengroepen. Iedereen is altijd online ook op uw park.

Klanten zeggen

Van natuur-camping, familie-camping, buurt-camping, 5 sterren camping, vakantiepark, veel faciliteiten en evenementen tot zo min mogelijk contact. Voor ieder recreatie bedrijf is er een GuestCompass.

Onze doelgroep zou geen app downloaden, maar met GuestCompass bereiken we onze gast wel.

Ricardo de Graaf

Eigenaar, camping 't Woutershok

Ik ben erg blij dat ik door het broodjes bestelformulier elke maand ruim een pak papier bespaar. We belasten de natuur al genoeg. Extra fijn is dat het me elke dag een kwartier scheelt in de verwerking van de bestellingen en het voor mijn bezoekers ook gemakkelijk werkt.

Hanneke Vermue-Roelofs

Eigenaar, Camping de Wachtsluis

recreatie vakbeurs

Het was weer een fijne beurs. Ook voor ons wat het heel prettig om onder onze klanten te zijn, en te zien wat er trending is op het vakantiepark gebied.
De beurs is over, maar onze beursaanbieding is nog geldig tot 31 december dit jaar. Je kan dan zonder opstartkosten beginnen met de GuestCompass.

Pricing

Wat kunnen wij voor u betekenen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op. Kunt u niet wachten bel dan direct met 085-2100 999