Ideaal voor vakantieparken & campings

Online
Dichtbij
de gast

Maak online persoonlijk. Gebruik uw eigen GuestCompass om tijdens het verblijf met uw gasten in contact te zijn.  GuestCompass is geen app, dus de gast hoeft niets te downloaden.

Wat we doen

Gastbeleving is de optelsom aan online en fysieke ervaringen die een gast heeft vanaf het moment dat deze boekt tot na het uitchecken. Gastbeleving speelt zich dus ook online af, een plek die vaak vergeten wordt voor een optimale gastbeleving.

Communicatie

Online contact is een groot onderdeel van het verblijf van de gast. GuestCompass maakt online persoonlijk, op afstand, en toch dichtbij.

Online feedback

Gebruik de feedback module zodat de gast kan laten weten als ze iets nodig hebben of een klacht hebben. Zo voorkomt u slechte recensies achteraf.

Faciliteiten

Een overzicht van alles wat er gebeurt. Gebruik het voor het restaurant, de winkel, broodjes, snackbar, zwembad openingstijden, uitstapjes & evenementen in de buurt etc.

Animatie programma

Met jullie eigen GuestCompass als digitale start van de dag zijn alle gasten altijd up to date.

 

Eigen identiteit

Wij maken jullie weer eigenaar van de online gastrelatie Ons doel is om jullie op de online kaart te zetten, dus ons logo komt niet in beeld.

Geen App

GuestCompass is een webapp. Zonder iets te downloaden kan de gast via zijn telefoon, tablet of laptop alles raadplegen.

Online gastbeleving
is waardevol

Onze visie is: maak online persoonlijk. Wij helpen u graag om dit jaar net zo gastvrij te zijn als vorig jaar. Ook al zal dat dit jaar meer online contact betekenen.

Wat doen we anders

Guestcompass is geen app. Uit onderzoek blijkt dat gasten niet bereid is om een app te downloaden voor een verblijf van 2 á 3 nachten. GuestCompass is daarom rechtstreeks via het internet benaderbaar. Op de camping of zelfs al voor aankomst.  Je hoeft niets te downloaden.

GuestCompass is ook geen merk. Wij faciliteren online contactmomenten die jullie hebben met jullie gasten. Op jullie naam, stijl en merk. Dit is substantieel anders dan overige partijen in de markt, zowel in binnen als buitenland.

Voorbeelden

Iedere GuestCompass bestaat uit losse ‘lego’ steentjes die je zelf kan aanmaken, inrichten en plaatsen. Ook kunnen er timers op. Dus als er maandag markt is dan staat er automatisch op maandag, vandaag is er markt.

Het voordeel

Meer contact met de gast op eigen naam , stijl en merk. Altijd up to date, minder papier verbruik. Minder negatieve recencies, hogere bezetting van de faciliteiten dus meer cross-sell.

Visie: Maak online persoonlijk
In plaats van big data, bots, en standaard lijstjes gebruik online voor echt contact.

Missie: Het eerste online referentiepunt zijn
Het startpunt, eerste aanspreek plek voor de mensen die jullie willen verrassen en verbinden.

  • Branding + 30%
  • MINDER NEGATIEVE REVIEWS
  • MEER CROSS SELL

Wij verwachten niet dat u de kennis heeft van een ict specialist of een webdesigner, nog heeft u de tijd. Daarom is Guestcompass voor iedereen Easy to use.

Van jong tot oud, van sportief tot relaxed, van families tot romantisch tot vriendengroepen. Iedereen is altijd online ook op uw park.

Koppeling
met een pms

Het is mogelijk om met het PMS te koppelen. Om zo upsell emails toe te sturen voor aankomst en toegang te geven naar de mijn omgeving vanuit jullie eigen GuestCompass. 

Koppeling
met pms

Indien er een koppeling is met jullie PMS dan ontstaat de mogelijkheid om de regie te nemen over een groot gedeelte van de customer journey van jullie gast. Zowel voor, tijdens als na het verblijf. Vraag naar onze bestaande koppelingen en roadmap.

Klanten zeggen

Van natuur-camping, familie-camping, buurt-camping, 5 sterren camping, vakantiepark, veel faciliteiten en evenementen tot zo min mogelijk contact. Voor ieder recreatie bedrijf is er een GuestCompass.

Onze doelgroep zou geen app downloaden, maar met GuestCompass bereiken we onze gast wel.

Ricardo de Graaf

Eigenaar, camping 't Woutershok

Ik ben erg blij dat ik door het broodjes bestelformulier elke maand ruim een pak papier bespaar. We belasten de natuur al genoeg. Extra fijn is dat het me elke dag een kwartier scheelt in de verwerking van de bestellingen en het voor mijn bezoekers ook gemakkelijk werkt.

Hanneke Vermue-Roelofs

Eigenaar, Camping de Wachtsluis

Pricing

De drie onderstaande opties zijn voor vakantieparken en campings die negen maanden of korter per jaar open zijn.

Wat kunnen wij voor u betekenen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op. Kunt u niet wachten bel dan direct met 085-2100 999