Disclaimer

Disclaimer voor GuestCompass Website

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. De informatie wordt verstrekt door Guest Compass en hoewel we ernaar streven om de informatie up-to-date en juist te houden, geven we geen enkele garantie, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website voor welk doel dan ook. Elk vertrouwen dat je stelt in dergelijke informatie is daarom strikt op eigen risico.

In geen geval zijn wij aansprakelijk voor enig verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot indirecte of gevolgschade, of enig verlies of schade voortvloeiend uit verlies van gegevens of winst die voortvloeit uit of in verband met het gebruik van deze website.

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met deze voorwaarden en voorbehouden. Als je het niet eens bent met enig deel van deze voorwaarden, gebruik deze website dan niet.

Door links te verstrekken naar andere websites betekent dit niet noodzakelijk dat wij de website(s) goedkeuren. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte website(s).

Wijzigingen

We behouden ons het recht voor om deze disclaimer op elk moment bij te werken of te wijzigen. Het is raadzaam deze pagina regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen. Door het blijven gebruiken van de website na het plaatsen van wijzigingen aan deze disclaimer, wordt geacht dat je deze wijzigingen hebt geaccepteerd.

GuestCompass