iLOQ & GuestCompass

Custom iLOQ apps voor iedere situatie

Over iLOQ

iLOQ is een Finse fabrikant van digitale toegangsoplossingen. Cilinders die aangestuurd worden zonder stroom, batterij of zelfs internet. Dus zeer efficiënt in onderhoud maar ook makkelijk om te installeren.

iLOQ heeft twee type cilinders. De S5 die werkt op basis van kinetische energie en een generieke sleutel en de S50 cilinder/hangslot die aangestuurd wordt door middel van NFC en energieoverdracht via de mobiele telefoon. 

Kijk hier voor meer informatie over de S5 en de S50 op de site van iLOQ.  www.iloq.com

De GuestCompass samenwerking met iLOQ is gericht op de S50 oplossing met de mobiele telefoon.  

I LOQ S50
I LOQ S50 anker mobile
Critical infrastructure
I LOQ S50 Guest Compass

iLOQ S50 + GuestCompass

Noodzakelijk bij:

 • Veel mutaties of wisselende gebruikers
 • Incidenteel gebruik van S50 cilinder
 • Toegangsbeheer via cloud software
 • Deelbeheer functie voor derde partijen
 • Het zelf uitgeven en beheren van sleutels door eindgebruiker
 • Regelmatige wijzigingen in gebruikersrechten
 • Geautomatiseerde uitgifte van digitale sleutels via integraties
 • Kamerverdeelplatform voor complexe rechtenstructuren
 • Relevante communicatie met gebruikers
 • Brand building
 • Custom oplossingen
Access with NFC

Toegang met NFC

iLOQ werkt via NFC-technologie. Het openen van een deur, luik of kast met uw telefoon en NFC is nieuw voor veel gebruikers. Enige uitleg en verduidelijking is noodzakelijk.

Guest Compass is gespecialiseerd in geautomatiseerde uitleg van deze technologie voor elk type telefoon en gebruikersgroep. Een 18-jarige student heeft namelijk een andere kijk op het gebruik van mobiele telefoons dan een 55-jarige technicus.

Collaborate

GuestCompass integratie met iLOQ

GuestCompass heeft een integratie op zowel SDK als API niveau met iLOQ. Dit betekent dat het mogelijk is om een custom app te gebruiken om iLOQ S50 te bedienen en het sleutelbeheer geautomatiseerd kan verlopen.

Daarnaast bieden wij een volledige cloud oplossing met betrekking tot het management en beheer van iLOQ functionaliteit.

I LOQ for student housing

(Studenten) Huisvesting

Bij geautomatiseerde sleuteluitgifte, zoals bij studenten, wordt de bewoner van te voren uitgenodigd tot registratie. Indien gewenst kan de bewoner zelf digitale sleutels delen met mede bewoners of aan anderen. 

Het beheer dashboard geeft inzicht in de aankomst en vertrek van bewoners. Noodzakelijk voor toezicht en de schoonmaak.  

Deelbeheer is mogelijk, waarmee een derde partij de optie krijgt om sleutels uit te geven of keyfobs te programmeren. Zo kan de huismeester of een beveiligingsbedrijf 24/7 taken online zelf uitvoeren om zo het klantcontact centrum te ontlasten.

Critical infrastructure

Kritische infrastructuur

Soms is het nodig om eerst enkele veiligheidsvragen te beantwoorden voordat iemand naar binnen mag. Of moet er gekeken worden of een ruimte wel veilig is om te betreden. Indien hier voor gebeld moet worden is het zeer tijdrovend. 

Dit of andere situaties zijn met een custom oplossing van GuestCompass in combinatie met iLOQ volledig geautomatiseerd. 

Sleutelkluisjes veel

Technische ruimtes

De S50 oplossing is ideaal voor technische ruimtes in gebouwen of op werkplaatsen, zoals bijvoorbeeld containers met bouwmateriaal of mobiele kantoorunits. Vaak hebben veel wisselende partijen toegang nodig tot deze ruimtes. Een digitale oplossing is dan de enige manier om het sleutelbeheer inzichtelijk en veilig te houden.  

Door gebruik te maken van de custom app is het eenvoudig voor de monteur om zijn weg te vinden en om meldingen te maken indien nodig. Het sleutelbeheer kan volledige gedecentraliseerd worden tot aan de partners of zelfs tot op de bouwplaats.

Technology and logistics

Toegangbeheer

Het GuestCompass beheer platform is cloud based, makkelijk te gebruiken op laptop, tablet of mobiel, en speciaal ingericht om het wisselen van gebruikers over veel verschillende locaties gemakkelijk te laten verlopen. Of je nu 10.000 kamers moet inregelen, mobiele container opslag, elektrokasten of lockers wilt aansturen, alles is gebruiksvriendelijk en zeer gemakkelijk aan te passen.  

Gebruik de deelbeheer tool om toegang voor specifieke locaties uit te besteden aan derde partijen. Zo behoud je het overzicht zonder het werk.

GuestCompass functionaliteit

Bekijk hieronder een overzicht van enkele toepassingen van GuestCompass specifiek voor iLOQ gebruikers

Key friends
Pushmessage
Neighbours
Flexible user rights
Fast registration
Custom app
Champion
GuestCompass